Noga utvalda elcyklar och märken

En elcykel kan göra vardagen lite smidigare och roligare. Du kommer fram snabbt utan att sitta fast i trafiken eller trängas på buss och tunnelbana. Vi har elcyklar från ledande varumärken av högsta kvalitet. Det finns många olika tillbehör och tillval för att elcykeln ska passa dina behov bäst.

Riese & Müller elcyklar och lastcyklar

Med Riese & Müller​ får du en elcykel av högsta kvalitet och med starka motorer från Bosch. Perfekta för yrkesbruk och privatpersoner som önskar det bästa.

Riese & Müller​ har lastcyklar, vikbara cyklar och innovativa modeller av mera traditionella elcyklar.

Elcyklarna är mycket komfortabla med kraftfulla bromsar och går att få med dubbla batterier. Tillsammans med den steglösa Nuvinci växellådan erbjuds även remdrift för att vara maximalt underhållsfritt

Vi har ett antal av dessa i butik att kika på men normalt konfigurerar du din unika version på R&M’s hemsida och beställer den via oss. 

R&M säljer också democyklar. Dessa hittar du på deras tyska webbplats

Moustache elcyklar och eMTB

Moustache har läckra kvalitetselcyklar som är perfekta i stan och för cykelpending.

De finns även eMTB för dig som vill cykla terräng med elassistans. 

Modell Lundi på bilden här är en riktig skönhet och en dröm att cykla på.

Urban Arrow lastcyklar

Urban Arrow tar flera barn eller mycket last och ersätter i många fall bilen. Smart Urban Mobility. Modulbaserad lastcykel från Holland.

Modellerna Family och Shorty är perfekta för familjen.

Det finns också flera ecargo-alternativ som passar perfekt för företaget.

HNF-Nicolai elcyklar

Extremt välbyggda cyklar med endast de absolut bästa komponenterna. Samtliga drivs med Bosch motorer placerade i en upprätt position. Endast interna växlar, Nuvinci, Rohloff och Alfine Di2 används och tillsammans med rem från Gates Carbon Drive.

Gazelle elcyklar

Gazelle, från Holland, tillverkar elcyklar med hög säkerhet och komfort. De är bekväma, håller hög kvalitet och har en smart design. 

Vi har cyklar från Gazelle med lågt insteg och avslappnad sittställning eller sportigare modeller för dig som vill komma fram snabbt till jobbet.

TREK elcyklar

En av världens största cykelleverantörer. Välbekant märke på den svenska marknaden.

Trek erbjuder elcyklar med Bosch motorer.

Vi lagerhåller de flesta av citymodellerna.

Tern elcyklar har mindre hjul och är kompakta. De är perfekta för dig i stan som inte har så mycket förvaringsutrymme. Olika modeller har olika möjligheter för att fällas ihop. Vi har fullt vikbara och de som är kompakta där du kan fälla ihop styret. 

Yuba elcyklar

Yuba gör framförallt longtail cyklar, dvs den bakre delen på cykeln är längre och kan ta fler barn eller mer last än en vanlig cykel. 

Yuba longtail elcyklar erbjuder en mobil lösning för föräldrar, pendelcyklister, affärsfolk och entreprenörer. Yuba cargo-cyklar när de är som bäst. 

”På Yuba, tror vi på att cyklar kan förvandla liv och samhället positivt. Vårt mål är att möjliggöra en hälsosammare, gladare, mer ekonomisk, mer praktisk och mer hållbar livsstil genom att skapa cyklar som låter människor bära sin mest värdefulla last och därför minska bilresorna.”

På beställning kan vi även ta hem elcyklar från Benno, Gleam, Chike samt Radkutsche.

Vi tar även hem vagnar och barnsitsar till din elcykel från Thule och Hinterher.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.