Utvalda varumärken av elcyklar

För dig som är ute efter elcyklar av högsta kvalitet. Vi arbetar med ledande varumärken av elcyklar som kommer med det bästa av  komponenter, motorer, batterier och tillbehör. 

Riese & Müller elcyklar

Med Riese & Müller​ får du en elcykel av högsta kvalitet och med starka motorer från Bosch. Perfekta för yrkesbruk och privatpersoner som önskar det bästa.

Se våra elcyklar från Riese & Müller​. Vi har ett flertal i butik men du kan också konfigurera din unika version på R&M’s hemsida och beställer den via oss. 

Moustache elcyklar och eMTB

Moustache har läckra kvalitetselcyklar som är perfekta i stan och för cykelpending. Det finns även eMTB för dig som vill cykla terräng med elassistans. 

Modell Lundi på filmen här är en riktig skönhet och en dröm att cykla på.

Gazelle elcyklar

Holländska Gazelle tillverkar elcyklar med hög säkerhet och komfort. De är bekväma, håller hög kvalitet och har en smart design. 

Vi har cyklar från Gazelle med lågt insteg och avslappnad sittställning eller sportigare modeller för dig som vill komma fram snabbt till jobbet.

HNF-Nicolai elcyklar

Extremt välbyggda cyklar med endast de absolut bästa komponenterna. Samtliga drivs med Bosch-motorer placerade i en upprätt position.

Endast praktiska interna växlar, Nuvinci, Rohloff och Alfine Di2 används och tillsammans med rem från Gates Carbon Drive.

Ett välbekant märke för många. De Trek elcyklar vi har är av hög kvalitet, med Bosch-motorer, hållbara batteri och pålitliga komponenter.

Vi lagerhåller de flesta av citymodellerna.

På beställning kan vi även ta hem elcyklar från Benno, Gleam, Chike samt Radkutsche. Vi tar även hem vagnar och barnsitsar till din elcykel från Thule och Hinterher.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.