Retur- och återbetalningspolicy

När du handlar från vår webbutik så har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Vi erbjuder retur och återbetalning för varor som är i lika bra skick som när du tog emot dem och som fortfarande har sitt originalemballage inkluderat. 

Om du har bestämt dig för att returnera en vara så skickar du ett tydligt meddelande om detta till oss med ditt namn, personnummer och adress samt varans namn, ordernummer och fakturanummer. Som alternativ till detta så finns det en standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram som du kan fylla i och skicka till oss. Klicka på knappen nedan för att gå till Konsumentverkets webbplats.

När vi bekräftat returen så skickar du den till oss. Fraktkostnaden står du för, om inte returen gäller ett storleksbyte av t.ex. en hjälm – då står vi för det.

Du kan förvänta dig att bli återbetald senast 30 dagar från att vi tagit emot den returnerade varan. Observera att vi har rätt att dra av en summa motsvarande värdeminskning ifall varan hanterats i större utsträckning än nödvändigt för att undersöka egenskaper eller funktionalitet.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.