Varumärken av elassisterade lastcyklar och lådcyklar

Hos oss hittar du några av de ledande varumärkena av last- och lådcyklar. Då får du också en hög nivå av kvalitet och hållbarhet. 

Urban Arrow lastcyklar

Urban Arrow tar flera barn eller mycket last och ersätter i många fall bilen. Smart Urban Mobility. Modulbaserad lastcykel från Holland.

Modellerna Family och Shorty är perfekta för familjen.

Det finns också flera ecargo-alternativ som passar perfekt för företaget.

Riese & Müller lastcyklar

Riese & Müller​ är ett kvalitetsmärke som håller hög nivå och komfort. Perfekta för yrkesbruk och privatpersoner som önskar det bästa.

Vi har ett flertal i butik men du kan också konfigurera din unika version på R&M’s hemsida och beställer den sen via oss. 

Tern elcyklar har mindre hjul och är kompakta. De är perfekta för dig i stan som inte har så mycket förvaringsutrymme.

Olika modeller har olika möjligheter för att fällas ihop. Vi har både fullt vikbara och de som är kompakta där du kan fälla ihop styret. 

Yuba el-lastcyklar

Yuba gör framförallt longtail cyklar, dvs den bakre delen på cykeln är längre och kan ta fler barn eller mer last än en vanlig cykel. 

Deras longtail erbjuder en mobil lösning för föräldrar, pendelcyklister, affärsfolk och entreprenörer. Yuba cargo-cyklar när de är som bäst. 

På beställning kan vi även ta hem lastcyklar från Benno, Gleam, Chike samt Radkutsche. Vi tar även hem vagnar och barnsitsar till din elcykel från Thule och Hinterher.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.